Ležérny, jesenný outfit..

Sunday, September 18, 2016

..predstavujem vám náš včerajší jesenný vychádzkový outfit. Pôvodne z toho nebol myslený žiadny príspevok - žiadny špeciálny výber oblečenia sa nekonal, dokonca som si so sebou nezobrala ani poriadny foťak /preto tá mobilová kvalita fotiek/. Určite to pozná každá z vás - narýchlo sme sa poobliekali, len aby sme pred prichádzajúcim dažďom stihli ešte vonku pokočíkovať bábiku :). Takéto prípravy/ neprípravy sú niekedy ale najlepšie.


Až vonku som si v kľude Ninku poobzerala a všimla, že sme sa jednotlivými kúskami spolu pekne trafili a vytvorili perfektný outfit na kočíkovaciu prechádzku. Tmavé nohavice a tričko zo Zary, smotanová bodkovaná mikina GAP a celkový šmrnc tomu dodala bledučko ružová čapica, ktorú sme objavili pri našej poslednej návšteve v Reserved. Pásiky a bodky nám to pekne rozihrali a ostatné jednofarebné kúsky pekne doplnili.

Ninka bola spokojná, ležérne mala neustále ruku vo vrecku a škerila sa spod "škriatkovskej" čapice. A to je predsa len to najdôležitejšie, že sa cíti v tom dobre a pohodlne. Čo tam po maminých strelených módnych kreácii, ktoré by na ňu chcela obliecť ;).

Vaša NN

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe