Hráme sa // Djeco

Sunday, May 21, 2017

Francúzsky výrobca Djeco má v ponuke širokú škálu spoločenských hier, tvorivých sád a hračiek. Ich jedinečný, nadčasový vzhľad navrhujú talentovaní umelci a dizajnéri.
My máme od Djeco odskúšané zatiaľ tri hry a pravidelne sa k nim vraciame. Ak hľadáte darček pre nejakého prcka od 2 rokov, tak určite túto značku odporúčame. Výber je naozaj široký. Ich produkty stimulujú tvorivosť detí, imaginatívnu hru a mnohé z nich majú edukatívny charakter. Nižšie Vám Ninka predstaví, čo od nich skrývame doma my. 

Krásny pohodový deň želáme,
Nina & Ninka

LOTO
Loto je spoločenská hra pre tie najmenšie detičky. Obsahuje 5 hracích kartičiek a 30 obrázkov. Každý hráč vypĺňa svoju obrázkovú tabuľku. Ten, kto ju vyplní prvý, vyhráva. Presnejšie pravidlá losovania si môžete upraviť samy. My to s Ninkou veľakrát hrávame aj samé dve a losujeme za všetkých členov rodiny ;). 






MÉMO
Inými slovami pexeso. My máme doma Memo so zvieratkami. Plusom je materiál. Je to síce kartón ale zatiaľ vydržal aj Naďkine ožužlávanie. Zo začiatku sme hru hrali tak, že všetky dieliky boli otočené obrázkom hore a Ninka hľadala jednotlivé dvojice. Neskôr sme prešli na pravidlá klasického pexesa. Ninka ale ešte úplne nechápe, že môže naraz otočiť len dva obrázky a že hráči sa musia striedať. ;) Ale stihla spoznať nové zvieratká ako gazela, puma, tukan... 






PLASTELÍNA FARMA
Plastelína od značky Djeco je ľahučká, pružná, nemrví sa, nie je mastná a absolútne nefarbí a nešpiní ruky. Po vymodelovaní je možné plastelínu znovu spracovať do pôvodnej hmoty. Aj keď sa vám môže zdať, že jej povrch začne trochu vysychať, tak spracovaním ju znovu zvláčnite. Táto konkrétna sada obsahuje 2 kelímky plastelíny a kartónové tvary na dotvorenie rôznych zvieratiek, aby bola sada pre deti viac kreatívna a hravá. Ninka si spravila takmer všetky zvieratká a následne s nimi hrala na stole "divadielko". Ľahko dokúpite čisto sadu s plastelínou alebo si v upršané doobedie vyrobíte ďalšie kartónové hlavy a nohy pre nových zvieracích kamarátov.








You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe