S mini psíkom v Sade Janka Kráľa..

Monday, August 15, 2016

..cez víkend sme tu mali návštevu. Okrem iného sme časť dňa strávili aj oddychom /t.j. pobehovaním za špuntom ;)/ v Sade Janka Kráľa. Najvzácnejším členom návštevi bol samozrejme psík. Ten si na malú Ninku konečne zvyká, predsa len má ako dieťa prudšie pohyby a občas sa jej ešte bojí, keď na neho zvýskne tým detským hláskom.
Sad Janka Kráľa je perfektné miesto na prechádzky, leňošenie, piknikovanie, kočíkovanie, klebetenie. Jeho plus je jeho rozľahlosť, takže sa tam aj veľké množstvo ľudí ľahko roztrúsi a každý si nájde svoj kútik súkromia. 

My sme si tam spravili aj menší photoshooting. Ninka pózovala tak ako vždy, t.j. len keď o tom poriadne nevedela lebo inač sa rozbehla hneď za foťákom, aby mohla fotiť aj ona. Havo mal samozrejme svoj svet a väčšinou sa v momente stlačenia spúšte rozbehol niekde preč. Vychytávkou bolo iba jedlo. Keď malá Ninka chrúmala oriešky, tak boli obidvaja pri sebe /to bolo stopercentné/ a relatívne v kľude. Ale zas prežierať sme ich nemohli ;). Takže najposlušnejší člen pózerov som bola ja! :). A vďaka môjmu mužovi, ktorý objavil skrytú záľubu fotenia, to skončila tak, že najviac fotiek, ktoré sa vydarili, je s mojou maličkosťou. 

Na túto prechádzku som malú Ninku obliekla do kúsku uloveného vo výpredaji, tentoraz v F&F. Šortkový overal bol perfektný. 

Vaša NN











You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe