Žltá!

Tuesday, February 21, 2017

Ako jednoducho a nenútene vniesť do detskej izby farbu? Namaľujte časť steny danou farbou, zvoľte v danom tóne tapetu, textilné doplnky, výrazný kus nábytku, obrázky na stenu alebo mini doplnky.
Začínam sériu blogov, v ktorých vám ukážem vždy inšpirácie na detské izby vo vybranej farebnej kombinácii. Jednoduchú čiernobielu sme si predstavili už TU. Odteraz už bude farebnejšie :). 

Dnes som si vybrala farbu žltú. Blíži sa nám jar a ja sa teším z každého slnkom zaliateho dňa. Tak mám takú veselú žltú náladu :). Žltá farba je farbou slnka, svetla a optimizmu. Oživí, oslobodzuje pred strachom. Uchováva bdelosť a podporuje koncentráciu, symbolizuje tvorivosť a múdrosť, podporuje motoriku. Na stenách a inde v byte má pozitívny účinok na náladu. Samozrejme závisí od jej množstva a odtieňu, ktorý si zvolíte.

Žltá je perfektná v kombinácii s bielou, šedou alebo pastelovou ružovou. Nižšie nájde inšpirácie a taktiež konkrétne tipy na doplnky v danej farbe, ktoré sú jednoducho dostupné. Ak by ste chceli tipy aj zo zahraničných e-shopov, tak nie je problém :). Len dajte vedieť.

Pekný deň,
Nina













1/ Pinterest 2/ Bright Bazaar 3/ Pinterest 4/ Circu 5/ House & Garden 6/ Pinterest 7/ Instagram freedom_nz 8/ Lavmi 9/ Pinterest 10/ Pinterest 11/ Miss jettle

1,2/ ookidoo.com 3/ bebis.cz 4/ oookidoo.com 5/ lavmi.cz 6/ nordicday.sk 7/bonami.sk 8/nordicday.sk

1,2/ ikea.com 3/bebis.cz 4/ lavmi.cz 5,6,7/ ikea.com 8/ lavmi.cz 9/ ikea.com 10/bebis.cz 11/ nordicday.sk

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe