Do knižnice // Kamarátka Terka

Monday, April 03, 2017

Hádajte, čo máme nové v našom čítateľskom svete. Ninka nás konečne nechá večer prečítať knižku na dobrú noc až úplne do konca!!! Som z toho unesená. Len tíško sedí, počúva a pozerá obrázky. Samozrejme odtiaľ potiaľ :). Takto môžeme čítať výhradne iba knižky o Terke. Majú totiž dostatočne veľa zaujímavých obrázkov, ktoré vykresľujú text, ktorý čítame. Preto som sa rozhodla predstaviť vám ich. Možno niekto z vás hľadá práve niečo pre svoje dieťatko s čím začať :).

Jedná sa o sériu knižiek o dievčatku menom Terka, ktorá prežíva bežné starosti a radosti. Deti sa ľahko vedia stotožniť s danými situáciami a knižky sa im čítajú veľmi ľahko. Nám sú veľmi nápomocné. Vďaka nim sa Ninka už teraz nevie dočkať chodenia do škôlky a nebojí sa zubára. Čakám kedy začne od nás pýtať mačiatko... ;). Knihy sú tenké, určené na jedno večerné prečítanie, majú veselé obrázky a krátke texty.

V sérii ich vyšlo už 15 a chystajú sa ďalšie. My máme zatiaľ 6 ale Ninka má zálusk na ďalšie. Už to má aj pekne premyslené. Jednu kúpi babi, jednu mama :). Knižky sú originálom z Nemecka. Na Slovensko ich prináša vydavateľstvo Verbarium. Na ich stránke objavíte všetky, dokonca aj s ukážkami.

Aj dnes večer sme jednu z nich čítali. Proste momentálne patria do nášho každodenného večerného rituálu. :)

Ak chcete o niektorej vedieť viac, tak sa kľudne pýtajte :).
Dobrú noc a čítaniu zdar,
Nina & Ninka











You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe