Čítame // zvukové rozprávkové leporelá

Tuesday, May 07, 2019

Zvukové knižky sú u nás stále obľúbené. A vydavateľstvo Yoyo Books prišlo tento mesiac so skvelou novinkou, ktorú sme museli doma hneď otestovať :). Rozprávkové knihy so zvukmi. Dokopy vyšli štyri. Ja som pre dievčatá vybrala dve. O troch prasiatkach a Kniha Džunglí.


Kniha má vo vnútri aj klasický text. Relatívne krátky, aby bola vhodná aj pre malé deti. Takže knižku čítate a pomedzi to dieťa môže na každej dvojstranne niečo stlačiť :). Zaujímavá interaktívna forma čítania.
Pri Troch prasiatkach tak počujete pílenie dreva, fúkanie vlka, klopanie vlka na domček, prípadne to ako vyšplechne voda z hrnca, keď do nej vlk padne :). V Knihe džunglí zase smiech malého Mauglího, keď bol ešte bábätko (to je NAJ zvuk u mojich dievčat ;)), jeho pískanie, rev tigra, či smejúce sa opice. Zvuk vždy pekne doplňuje text a ilustráciu na danej dvojstranne. Každá kniha má 6 dvojstrán so zvukom a jednu záverečnú už bez zvukového doprovodu.

Viac k tomu asi nie je čo dodať. Dievčatá si knihy hneď zamilovali a zaradili sa medzi našu raňajkovú ľahkú literatúru :).
Nina

Knižky nájdete napríklad na stránke Martinusu O troch prasiatkach TU a Knihu Džunglí TU.

O troch prasiatkach






Kniha Džunglí







You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe