Tipy na darčeky pre dievčatá

Thursday, October 29, 2020

 Minulý rok som pre vás spravila hneď dva články s tipmi na narodeninové darčeky. Jeden pre 5 ročné dievčatá, druhý pre 3 ročné. Keďže sa vám články páčili, tak som podobné chcela pripraviť tipy aj tento rok.

Mnohé inšpirácie sú ale univerzálne pre viaceré vekové kategórie, tak som si povedala, že tentoraz tie tipy spojím do článku jedného :).

Či už ich budete brať ako tipy na narodeniny, meniny alebo na blížiace sa Vianoce.

Všetko sú to overené tipy - veci, ktoré buď už máme dlhšie doma alebo tento rok dostali dievčatá na narodeniny.


TIPY PRE PARÁDNICE

TUTU SUKNE 

Ako pre princezné. Na oslvy ale u nás hlavne na bežné hry aj na doma :). Rôzne typy nájdete v Bubliboome :)



DOPLNKY DO VLASOV
Najkrajšie vlasové doplnky, vhodné ako darček, nájdem vždy od značky Mimi&Lula v Bubliboome.

VODOU ZMÝVATEĽNÝ DETSKÝ LAK
Dievčatám dovolím iba laky od značky Nailmatic, ktoré sa ľahko zmyjú pod teplou vodou. Nájdete tiež v Bubliboome.



BALETNÉ ČELENKY
Vyrobené na Slovensku od šikovnej Sašky, ktorá ich tvorí pod značkou Lady Plié,.



TIPY NA POSTAVIČKY

MAILEG MYŠIČKY
Krásny výber myšiek a mnohých doplnkov nájdete v Bubliboome TU.



FABELAB POSTAVIČKY
Najlepšia kamarátka na výlety a na spanie. Snové postavičky plné fantázie značky Fabelab nájdete na Bioloveshop TU. K postavičkám máme z Bioloveshopu aj pletený kôš pre bábiky, s perinkou a vankúšikom :). Tiež od značky Fabelab




POSTAVIČKY CLICQUES
Krásne minimalistické postavičky Clicques na vývoj detskej fantázie pri hre. Postavičky sú na magnet a dajú sa rozdeliť na tri časti a navzájom sa tak meniť. Na Slovensku ich nájdete v eshope Diverza.



TIPY NA HRAČKY

DJECO KREATÍVNE SADY
Dievčatá radi tvoria. Ten najkrajší výber má pre mňa značka Djeco. Odporúčam pozrieť Bubliboom, budete ochkať a chcieť ich pre seba :).



PUZZLE V KUFRÍKU
Dievčatá radi stavajú puzzle. Medzi naše obľúbené patria tieto "kufríkové" od značky Janod. Nájdete na Kidmanii.



SET NA ROLOVÉ HRY
Minulý rok dostala Naďka Kozmetickú taštičku s drevenými doplnkami. Tento rok dostane niečo podobné ale na hru s tatinkou ;). Tieto rolové hry zbožňujú. Nájdete na Kidmanii TU.



LEGO FRIENDS
Posledný rok si Ninka takmer na každý sviatok pýta tú istú vec - Lego Friends. Jedna z mála vecí, kvoli ktorej vstupujem do Dráčika :). Toto pandičkové si vybrala na svoje 6.te narodeniny.



TIPY NA KNIHY

PRÍBEHOVÉ KNIHY
U nás sa knižky dostávajú aj mimo sviatkov. Ale na sviatok tiež vždy potešia. Tie najkrajšie, výnimočné objavíte na eshope Babyknihy. Toto je náš posledný výber :).



EDÍCIA MIŠKA  A JEJ MALÍ PACIENTI
Ak mám za všetky knihy spomenúť jednu, tak by to bola táto krásna edícia kníh Miška a jej malí pacienti. Vhodné pre deti od 4 rokov. Knihy už majú viac textu ale krásne ilustrácie a príbehy o pomoci zvieratkám. Nájdete na Babyknihy TU.



NÁLEPKOVÝ ZOŠIT ŠATY PRE...
Týmto zošitom určite nič nepokazíte, len potešíte :). U nás zbožňované nálepkové zošity, kde deti dolepujú oblečenia a doplnky postavičkám. Navyše z rôznych krajín :). Nálepkové zošity kúpite napríklad na Ellamax TU.



TIPY NA NIEČO PRAKTICKÉ
Do darčekov často zakomponujem aj niečo praktické. Toto sú moje posledné tipy :).

DÁŽDNIK
Praktický ale zároveň krásny doplnok. Deti ich milujú lebo sú priesvitné a vidia tak kvapky ako na nich padajú. Navyše má dážnik skvelý tvar, predĺžený smerom dolu a deti sú tak viac chránené. Ten naľavo máme už 2 roky a zatiaľ zvládol všetko. Čo sa nedá povedať o lacnejších variantoch, ktoré sme skúšali. Takže pomer ceny a kvality je vynikajúci.
Nájdete ich na Bubliboome TU.



NÁSTENNÁ LAMPA NA MIERU
Za mňa je toto dokonalý darček. Nástenná lampa, vyrobená na Slovensku šikovnou rodinnou firmou Šikulkovo. My máme od nich tieto 2 srdiečka. Na eshope nájdete viacero tvarov, ale vyrobia vám na mieru v podstate čokoľvek. Takže sa môžete trafiť do záľub svojho dieťatka :). Lampy nájdete na eshope Šikulkovo TU, objavíte tam aj iné krásne produkty, alebo im napíšte na ich Instagram účet :).



ZVIERATKOVSKÝ RUKSAK
Najdokonalejší ruksak. Lebo je detský a zároveň nie je gýčový. Veľkosťou skvelý pre deti od 2 do 6 rokov. Naďka ho nosila asi od 2 a pol roka. Bol jej ešte trošku väčší ale vôbec jej to nevadilo a bola taká chutná :). Má mäkké ramenné popruhy a vpredu sa zapína na pracku, aby deťom nepadal z pliec.
Rôzne zvieratkovské typy nájdete na Bioloveshop TU.



You Might Also Like

1 comments

  1. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe