GA výsledky // čepiec nos nas

Friday, July 21, 2017

O značke NOS NAS, ktorá nám do súťaže venovala piatkovú cenu, som vám písala už dávnejšie. Ak ste tu noví, tak si článok z februára môžete pozrieť TU ale v skratke vám ju predstavím opäť. Jedná sa o značku, ktorá vyrába jednoduché, minimalistické ale zároveň funkčné vecičky pre naše Lásky z lásky :).

Ich ponuka rapídne rastie. Nájdete v nej veľký výber Kukuľkových podbradníčkov, čepcov pre deti, originálnu hojdačku /tá je naozaj geniálna - áno, snažím sa byť nestranná ale moc mi to nejde ;) / a veľký výber rôznych guličkových "záležitostí". Guličkové držiaky na dudel, guličkové strapce, guličkové hryzátko, guličkový kolotoč, guličková reťaz do postieľky, guličkové police. Výber ja naoazj bohatý. Všetko nájdete pokope na ich Sashe stránke.


Leto je v plnom prúde a pokrývka hlavy by nemala chýbať žiadnemu dieťatku. Pre mini detičky to platí dvojnásobne. Čepce z NOS NAS sú vyrobené zo 100% bavlny alebo dokonca z prémieovej bavlny. Vyrábané doma, z lásky. Konkrétne tento je celý biely, akurát šilt je podšitý kontrastnou vzorovanou látkou a tvorí tak pekný akcent. Šilt sa dá ale vyhnúť hore a nosiť aj tak. Či už ku vode na kúpanie alebo len tak na prechádzky a ihrisko. Vyberať si môžete vždy zo 4 veľkostí.


A tento krásny čepiec už má svojho majiteľa ;). Cenu vyhráva Zuzana Úradníková - Gratulujem !!! :). Prosím ozvi sa mi do správy, dohodneme sa aj na veľkosti, ktorú by si si želala.

Pred nami je víkend, tak si oddýchnite. A nás čakajú posledné dve losovania...

Dobrú noc prajem,
Nina




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe