Prečítané leto // 7.týždeň: O vode

Friday, August 18, 2017

Prečítané leto a s ním téma "Voda". Pri vode sme cez leto neustále, takže vymyslieť výlet s témou voda nebol absolútne žiadny problém. Vybrala som ale niečo menej tradičné. Išli sme pozrieť vodný mlyn v Jelke, ktorý sa nachádza na brehu Malého Dunaja.


Za 50 centov vás čaká malá prehliadka mlynu, čo naše deti zatiaľ moc netankovalo ;) a potom sa môžete rozložiť pri brehu na veľkej trávnatej ploche. Pri mlyne sú dve reštaurácie, pre deti detské ihriská a možnosť požičať si kanoe na plavbu po Malom Dunaji. Hneď by sme s mužom išli. Naše dievčatá sú ale ešte dosť malé, tak musíme na takéto dobrodružstvo trošku narásť.


Dievčatá sa tam vybláznili na ihrisku, posedeli na deke, napapali sme sa v reštaurácii Malom /určite odporúčame, boli sme veľmi spokojní/ a po necelých troch hodinkách sa vydali autom domov.
Čítanie mala tentokrát viac pod palcom Naďka. Zobrala som opäť perfektné leporelo "Kudy teče řeka", ktoré som vám opisovala už v článku TU. Prelustrovala ho z každej strany. Ale zahryznúť som ju veru nenechala, na to má svoje vydelené knižočky, ktoré rada listuje ústami ;).

Pekný dník,
Nina&Ninka&Naďka

















You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe