Domáci vianočný punč // PijoBio

Tuesday, December 19, 2017

V poslednom období objavujem stále krajšie a zaujímavejšie veci. Naposledy to boli sirupy od Slovákov z PijoBio, o ktorých by som sa rada podelila aj s vami. Donedávna sa dali ochutnať produkty od PijoBio iba vo vybraných kaviarňach / reštauráciach. Prednedávnom spustili nový e-shop a veci sú dostupné už aj pre normálneho smrteľníka :). V ponuke majú šťavy, sirupy a čaje.


Ja som sa rozhodla vyskúšať zopár ich sirupov. Vlastne my. Alebo presnejšie môj pán drahý manžel? ;) Ten je z nás najviac sirupovo pozitívne naladený. Všetky sirupy sú v BIO kvalite. Sú dosladzané iba jablkovým koncentrátom. Sú bez pridaných farbív a aróm. A najlepšie je, že takto v zime chutia výborne aj zaliate horúcou vodou!


Najväčším lákadlom pre mňa bol sirup s názvom Zimný jablkový zázrak. S príchuťou jablka, škorice a klinčekov. Stačí zaliať horúcou vodou a razom máte doma domáci vianočný punč. Tento týždeň, keď nám Naďka cez deň zaspala, sme si s Ninkou aj vďaka nemu, vytvorili pohodovú vianočnú atmosféru. 


Vyštverala sa na barovú stoličku, aby sme boli oproti sebe a podávanie sa mohlo začať. Otvorili sme ku tomu domáce vianočné trubičky, ktoré nám už pár rokov po sebe pečie tá najlepšia kamarátka, nakrájali sme si jabĺčko a popíjali punč. Len my dve, ona a ja, mam a dcéra! 


Pre čuchové aj chuťové bunky je tento sirup veľkým zážitkom. Všetci, ktorí tento sirup u nás zatiaľ ochutnali boli unesení. Naozaj sa vydaril. Viac sa o ňom dozviete na stránke PijoBio TU.


Okrem neho sa na mňa usmieva ešte ďalších pár sirupov, ktoré čakajú na svoje otvorenie. Verím, že nás svojou chuťou nesklamú. Ak vás zaujíma, tak sirupy som vyberala na e-shope PijoBio TU

Sirup zázvor citrón. Všeobecne platí, že táto kombinácia má veľmi pozitívny efekt na imunitný systém. Chráni pred chorobami srdca a ciev, rakovinou a vysokou hladinou cholesterolu. Okrem toho je vhodný pre správnu funkciu čriev a má probiotické účinky.


Sirup s príchuťou lesné plody. Obsahuje lesné plody malina, čučoriedka, černica a jahoda. Pomáha zažívaniu, metabolizmu, znižuje cholesterol. Je dobrý špeciálne na oči a krv a má protizápalové účinky.
Sirup s príchuťou granátové jablko. Granátové jablko má protirakovinové účinky. Obsahuje veľa vitamínov a dôležité minerály. Používa sa na liečbu cukrovky, onkologických chorôb, chorôb srdca, žalúdočných problémov a kožných chorôb. Spomaľuje starnutie a podporuje imunitný systém. 


Sirup s príchuťou brusnice. Brusnica je prírodné antibiotikum.Výborná na liečbu infekcii močových ciest,. Proti hnačke, skleróze, chrípke, bolestivej menštruácie. Má protirakovinové účinky.
Sirup s príchuťou višne. Višňa zabraňuje vzniku cukrovky. Priaznivo vplýva na pečeň, obličky, črevá a štítnu žľazu. Je nápomocná pri liečení porúch pamäte a zmierňuje bolesti pri artritíde.


Výber príchutí má PijoBio veľmi špeciálny a sirupy majú naozaj ďaleko od tých, ktoré nájdete v bežných supermarketoch. Samozrejme sú aj drahšie, to vám poviem na rovinu. Ale ako to už v tejto dobe je zvykom, za kvalitu si človek musí priplatiť pokiaľ si všetko nechce vyrobiť doma sám.

Sirupy si môžete zakúpiť na e-shope PijoBio TU. Okrem nich v ponuke nájdete aj šťavy, či čaje. Tie zatiaľ otestované nemám. Všetko pokope TU

Pekný deň želajú spokojne spunčovaná mama a dcéra :).






You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe