Hračky // kolekcia PURE

Wednesday, October 02, 2019

Ak ma sledujete dlhšie, tak viete, že spolupracujem s detským eshopom Kidmania.sk a občas si vyberiem od nich pár noviniek, ktoré stoja za hriech a predstavenie vám všetkým :).

Tento výber bude na mňa asi trochu netradičný. Prečo? Lebo obsahuje hračky pre deti mladšie ako sú Ninka a Naďka. Aj keď povedzme si narovinu, testovali hračky jedna radosť a bolo im šuma fuk, že sú už väčšie.


Prečo som si teda vybrala takéto hračky?
1. určite ste tu viaceré, ktoré nás sledujete a ktoré máte doma aj maličké deti
2. kolekcia Pure, o ktorej bude reč sa mi vzhľadovo tak zapáčila, že som jej neodolala

Všetko sú to drevené hračky francúzskej značky Janod. Konkrétne kolekcia Pure. Celú ponuku nájdete na eshope Kidmania TU. Ukážem vám pár z nich aj bližšie.


Drevený vláčik
Klasický, drevený vláčik na ťahanie. Približne pre deti od 12 mesiacov. Klasický, ale veľmi zaujme svojim prevedením. Má pekné jemné farby, deťom sa určite budú páčiť vtáčiky, aj zajačik. Dieliky z vagónikov sa dajú dať dole, prehadzovať medzi sebou a vytvárať nové vagóny.




Drevená hračka na tlačenie
Hračky na tlačenie bývajú rôzne. Veľakrát bývajú napríklad v tvare zvieratka. Táto má tvar valca, čo je výhoda, lebo sa s ním dobre manipuje a točí sa. Sú v ňom 3 guličky, ktoré pri pohybe kotúľajú a hrkocú. Výhodou je, že rúčka sa dá skrátiť a môže byť len polovičnej veľkosti. Radi sa s nimi hrajú deti, ktoré sa práve naučili chodiť.



Vozík na ťahanie s kockami.
Drevený vozík s drevenými kockami. Menší, spratný. Žiadny taký veľký voz, ktorý by vám zavadzal, ak máte menší byt. Pre lepšiu predstavu, tento má rozmery 19cm x 16cm. Obsahuje 16 kociek v príjemných farbách. Super darček pre deti od 1 roku.



Zatĺkačka s xylofónom
Toto je hračka 2v1 a z dnešného výberu ju to môj favorit. Obsahuje xylofón, ktorý je buď zasunutý alebo sa dá vybrať a samostatne na ňom "hrať", kladivko v tvare včeličky a 3 lopty. Dieťatko si pri tejto hračke trénuje motoriku, keď zatĺka loptičky, aby prepadli, pozoruje zvuky, ktoré lopta na xylofóne vydáva a taktiež si neskôr potrénuje priraďovanie farieb, keď dá lopty do správnej polohy.




Drevený domček na vkladanie tvarov
Klasická hračka vkladačka prevedená originálnym spôsobom. Má tvar stanu / domčeka. Obsahuje 6 tvarov, ktoré deti vhadzujú správnym otvorom dovnútra. Keďže sa nejedná o klasické tvary ako štvorec, kruh, trojuholník, tak ju odporúčam pre trochu väčšie deti. Približne od roku o pol.



Ak ste fanúšik pastelových farieb, tak si pri tejto sérii prídete určite na svoje. Hračky sú zároveň aj pekným doplnkom do izby. Všetky nájdete na eshope Kidmánia.

Máte aj vy doma niečo pekné, obľúbené od značky Janod?
Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe