Kippins wild friends

Friday, January 20, 2017

Austrálsku značku vecí pre deti Kippins už registrujem dlhšie. Na Slovensko ju priniesla mamina, ktorá po narodení svojho dieťatka hľadala pre neho, čo najlepšieho a najekologickejšieho maznáčika a najviac ju oslovila práve spoločnosť Kippins. Rozhodla sa so svojim "objavom" podeliť aj ďalej a maznákov si môžete kúpiť teda aj na Slovensku. Kuk pre viac informácii Ecobuddies.

Prvým produktom značky Kippins boli Kippinsovia - maznáčikovia. Vyrobení zo 100% organickej bavlny a potlačení organickým atramentom. Čo sa týka ponukou zvieratiek, tak v našich končinách je naozaj originálny. Veru na maznáčika koalu len tak inde nenarazíte :). Všeobecne o maznáčikoch platí, že dieťa upokojí, rado s ním zaspáva, upokojuje ho pri prebaľovaní, jazde v aute. Môžu byť nápomocní pri odúčaní od cumlíka a malému dieťatku slúži samozrejme aj na rozvoj motoriky.

Ku maznáčikom pribudli už aj nové produkty - zavinovačky /prikrývky/ a hrkálky. Všetko ekologické, nezávadné, z organickej bavlny alebo bukového dreva. Mne sa naviac na nich páči ich zvolené farebné prevedenie.

Máte nejaký tip na ďalších originálnych maznáčikov tulkáčikov?

Krásny dník,
Nina

Zdroje obrázkov: https://kippins.co/

















You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe