Do knižnice // The Ultimate Construction Site Book

Friday, October 27, 2017

Táto knižka je povinnou výbavou pre deti architektov ;). Určená pre celú rodinu. Pre deti i pre rodičov. Pre chlapcov ale aj pre dievčatá. Kreatívnejšie vyrobenú, interaktívnu knižku, som zatiaľ v rukách nemala. Ninka by všetkým pohybovala a otvárala dookola. A ja zas študovala všetky názvy a anglické výrazy :).


V knižke je názorne a dopodrobna vykreslené a opísané ako sa stavia doma, cesta, žeriav, metro, most či lietadlo. Obsahuje viac ako 60 výsuvných, posuvných, otočných, otváracích prvkov.

Building a new building. 




Building cranes.



Building a new road.




Trojročné dieťa sa bude tešiť z pohyblivých častí, z obrázkov, z okienok. Päťročné dieťa bude študovať, čo sa ako stavia, aké procesy sa pri tom dejú. A päťnásťročné dieťa z nej bude čerpať anglické výrazy. A rodičia sa vrátia do detských čias a budú sa vytešovať zo všetkého dvojnásobne ;).

Building a bridge.



Building a roller coaster.




Building a ship.



Building an airplane.




Snažila som sa Vám knižku pofotiť, čo najlepšie ale pri tomto type knihy je určite viac názornejšie video. Naozaj odporúčam pozrieť :). Nájdete ho TU.

A posledná dobrá, resp. pre financie zlá správa. V tejto sérii vyšlo ešte niekoľko ďalších titulov. Radšej o nich nechcite ani vedieť ;).

Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe