Tipy na darčeky // časť 2.

Tuesday, November 21, 2017

Ideme na to. Druhý článok s inšpiráciami na darčeky pre deti, ktorý ste si priali. Výber je opäť rôznorodý. Snaźila som sa zaradiť niečo pre chlapcov, dievčatá, batoľatá, aj deti väčšie. 

1. KARTIČKY PRE BATOĽATÁ

Kartónové kartičky pre batoľatá od Wee Gallery. Sú z pevného matného kartónu a majú zaoblený tvar. Sada obsahuje 6 kariet vo veľkosti 12,7 x 17,8cm. Mne sa páči ich dizajn a čiernobiela kombinácia, ktorá je pre novorodeniatko najlepšie, keďže má veľký kontrast. V concept store Alice&Alice majú viaceré motívy - nájdete TU.



2. VKLADAČKA

Príjemná multifukčná vkladačka. Dajú sa pri nej trénovať farby, tvary, čísla a samozrejme si pri tom dieťatko trénuje motoriku. Kúpiť ju môžete na e-shope Babyknihy TU.

3. SENZORICKÉ KOCKY

Drevené senzorické kocky od značky Vilac. Rozvíjajú hmat, sluch, motoriku. Každá kocka je iná. Niektoré kocky vydávajú räzne zvuky, iné zase majú priehľadné sklíčko cez ktoré vidno farebné koráliky. Balenie obsahuje 11 kociek. Kúpiť ich môžete na e-shope Babyliving TU a TU.


4. SVIETIACE TETOVAČKY

Kto by nepoznal slovenskú značku Kresky, ktorá vyrába krásne a originálne tetovačky. Nedávno sa spojili s ďalšou parádnou slovenskou značkou Lemur a vytvorili svietiace tetovačky, ktoré vidno aj v tme. Pekná naličkosť. Kúpiť môžete v e-shope Bubliboom TU.


5. KORÁLKY

Tieto korálky na nastrkovanie máme doma, takže ich odporúčam z vlastnej skúsenosti. Ninka ich dostala už ku 2 rokom a kúpu neľutujem. Koráliky majú rôzne nápadité tvary, dajú sa spájať do náhrdelníkov, náramkov, prsteňov. My sme z nich ale tvorili aj rôzne postavičky a iné kreatívne veci. Dieťa si pri tom trénuje jemnú motoriku a kreativitu. A momentálne ich dievčatá využívajú ako prísady do varenia ;). Môžete kúpiť v predajni alebo e-shope Vnímavé hračky TU.



6. MAZNÁČIKOVIA, TULKÁČIKOVIA

Ďalšia hračka, ktorú odporúčam z vlastnej skúsenosti. Tulkáčik austrálskej značky Kippins. Je z príjemného materiálu - zo 100% organickej bavlny. Je naozaj veľký a prítulný. Naďka na neho nedá dopustiť a keď je unavená, tak ho všade vláči so sebou na znak, že chce ísť spinkať alebo sa túliť. V ponuke nájdete viacero kamarátov. Môžete kúpiť v e-shope Biolove TU.



7. KOCKY A ZVIERATKÁ LUDANIMO

Jedná sa vlastne o spoločenskú hru. 3 v 1. Ja v tom ale vidím využitie aj pre najmenšie detičky, ktorým môžete z kociek stavať veže na búranie, dieťatko si v nich môže skrývať zvieratká a podobne. Kúpiť môžete v e-shope Miniland TU.



8. PÍSMENKÁ A ČÍSELKÁ

Pomôcka vďaka ktorej sa dieťa učí písmenká a čísla zábavnou formou. Je to vlastne puzzle na podklade domčeka, z ktorých si môžete vytvárať rôzne nápisy, viac poschodové budovy a podobne. Dieliky sú veľké. Majú 8x14cm. Kúpiť môžete v českom e-shope Mamiee TU a TU.


9. PUZZLE

Pokračujeme v milom výbere puzzle. Jedno vianočné trblietavé s peknými veľkými dielikmi a druhé pre deti väčšie. Má 100 dielikov a konečný obraz vyobrazuje deti z celého dveta v ich národnom oblečení. Kúpiť môžete v českom e-shope Mamiee TU a TU.


10. ZATĹKAČKA

Zatĺkačka Farma obsahuje korkovú podložku, 4 predlohy, malé klinčeky, kladivko a množstvo dielikov, z ktorých sa dajú vytvoriť rôzne kreatívne obrázky. Skúsenosť s ňou nemám, na stránke je písaný vek od 6 rokov ale podľa mňa na skúšanie motoriky a presnosti by bolo vhodnješie aj pre trochu mladšie deti. Môžete kúpiť na e-shope Montemother TU.

11. MAGNETKY EMÓCIE

Magnetická náučná hra, ktorá obsahuje 30 dielikov, z ktorých sa dajú vytvárať tváre s rôznymi výrazmi. Dieťa sa tak zoznamuje s emóciami, môžete si s ním popritom o nich rozprávať a predvádzať ich. Taktiež si vďaka magnetkám cvičí motoriku. Ako poznám Ninku, tak by si z nich postavila tváričky, každú by pomenovala, kto je kto a prerozprávala by mi celý príbeh, prečo sa každý tvári, tak ako sa tvári :). Môžete kúpiť v e-shope Mamiee TU.


12. KOČÍK

Drevený kočík pre bábiky značky Moover. Protipól gýčových prefarbených kovových kočiarikov, ktoré nájdete v bežných hračkárstvach. Ešte mu ale treba nájsť doma miesto :). Kúpiť môžete v e-shope Miniland TU



13. DREVENÉ SKLADAČKY

Úplne jednoduché drevené hračky nemeckej značky Grimms. Majú krásne, pre mňa oku lahodiace farby a tvary.  Na precvičovanie motoriky, predstavivosti ale aj fantázie, keď ich dieťa používa napríklad pri hre s postavičkami. Kúpiť môžete v e-shope Grimm´s TU.




Toľko môj druhý výber. Budem rada, ak ste sa zas niečím milým inšpirovali :).

Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe