Kufrík pre malú kaderníčku

Friday, December 22, 2017

Ešte niekedy v septembri som pre Ninku kúpila dva krásne kufríky zo série Woodland friends. Jeden už svoje využitie našiel. Z ružového sa stal doktorský kufrík, ktorý Ninka dostala na narodeniny. Článok o ňom si môžete prečítať TU.

Na zelený prišiel rad teraz :). Prinesie nám ho Ježiško ako kufrík kadernícky. To je totiž druhá profesia, na ktorú sa po doktorke s Ninkou občas hráme. A vďaka tomuto kufríku sa budeme hrať dúfam častejšie.


Ja sama si pamätám ako som ako malá česala doma maminu a tatina. A už dlhšie som sa tešila na čas, kedy Ninka podrastie a bude sa na túto hru chcieť hrať ona so mnou. Áno, priznávam, táto hračka je aj pre mňa. Tajne dúfam, že vďaka nej ma bude Ninka rozmaznávať, česať, natáčať, sponkovať. Proste hýčkať moje vlasy. Po tom moje srdce piští :). Či myslíte, že ma to bude aj bolieť? ;)


Rovnako ako obsah doktorského kufríka, som sa aj tento rozhodla vyskladať z osobitne kúpených vecí. Samozrejme základom sú hrebene a kefy. Tých už teraz máme doma pár a tak som do kufríka vybrala tieto. Z tej myškovej kefy sa teším špeciálne. Objavila som ju v papiernictve a verím, že Ninke padne do oka :).


Ďalšími nevyhnutnosťami kaderníčky sú fén a natáčky. S fénom som sa celkom potrápila. Nájdete rôzne: malé, veľké, ružové, detské, značkové, v sete s inými vecičkami, či bez nich. Ten, ktorý som vybrala, pokladám za takú zlatú strednú cestu. Kúpila som ho v Dráčiku. V balení bola aj taká mini kefa na vlasy, ktorú som však do kufríka nedala. Fén na baterku, takže Ninka s ním bude môcť naozaj fénovať :). Natáčky som kúpila v DM drogerie a rozhodla som sa ich dať do Frozen taštičky. Bojím sa, že Ninka bude mať väčšiu radosť práve z tej samotnej taštičky, ako z celého kufríka. Iba pred mesiacom totiž objavila čaro tejto sestričkovskej rozprávky :).


Do kufríka som chcela dať aj nádobky, ktoré by pripomínali šampón, tužidlo a podobne. Ale prázdne. Bohužiaľ som nemyslela dostatočne dopredu a neodkladala si mini verzie týchto vecí. Nakoniec ma zachránilo takéto milé cestovné balenie prázdnych kozmetických nádobiek. Chystám sa na ne nalepiť ešte jednotlivé názvy, nech vieme, čo čo je :). A čo ten štetec na púder? Tak krásne farebný, že som mu neodolala :). Pamätám si, že ja som mala vo svojom hračkárskom kufríku otcovu štetku na nášanie peny na holenie. A používala som ho ako štetku na oprášenie krku a tváre od ostrihaných vlasov :). Ninke na to bude slúžiť tento. Našla som ho v Reserved.


Gumičiek a sponiek máme doma relatívne dosť a preto som to s nimi nechcela preháňať. Veď Ninka si potom do kufríka môže pridať, ktoré bude chcieť. Vybrala som teda iba pár. Špirálové gumičky mám z Reserved a tú mačičku som kúpila vo výpredaji v e-shope Lindexu. Zrkadielko k tejto profesii neodmysliteľne patrí. Nakoniec som vybrala iba takéto malé vreckové, otváracie. Kúpila som ho v 101 drogerie.


A ešte zopár sponiek a štipcov rôznych tvarov a farieb :).


Jediná vec, ktorá mi v kufríka chýba sú nožnice. Ninka si bude musieť vystačiť s takými "akože" prstovými. Vysnívaný bicykel asi tento darček netromfne ale aj tak verím, že sa zapáči a Ninka si ho zamiluje rovnako a kufrík doktorský.

Dám vedieť, ako sme dopadli :),
Nina


You Might Also Like

2 comments

  1. Perfektný nápad, ďakujem za super inšpirácie :)

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe