Tapetovo nálepkové inšpirácie

Monday, February 24, 2020

Tapetový článok sme tu na blogu už mali :). Pred dvomi rokmi som spravila aktuálny veľký prehľad dostupných tapiet na SK a CZ trhu. Nájdete ho TU.

Dnes to bude skôr o inšpiráciach, o konkrétnych príkladoch. Chcem vám ukázať, že sa toho netreba báť, len treba zvoliť správnu tapetu k farbe a štýlu nábytku a doladiť doplnky a dekorácie. 


Fotky si pozerajte pozorne. Sú to konkrétne ukážky izbičiek. Nie len nainštalované tapety v nejakom fotokútiku. Takže inšpirovať sa dá z fotiek na rôzne veci :).

1. VÝRAZNÉ TAPETY NA CELÚ STENU
Ak ste odvážny, tak môžete zvoliť tapetu na celú stenu. Odporúčam len na jednu. Tapeta krásne vynikne a ak zvolíte tú správnu, tak izba ožije, bude hravá ale zároveň pôsobiť nepreplácane a milo.

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG
Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG

2. VEĽKÁ NÁLEPKA NA STENU
Ak chcete niečo decentnejšieho, resp. lacnejšieho tak navrhujem zadovážiť si peknú veľkú nálepku. Niekedy je to jeden kus, niekedy sa skladá z viacerých častí, ktoré si viete samy rozložiť na stenu ako sa vám páči. Väčšinou sa dávajú ku posteli, alebo k hraciemu kútiku alebo ako vidíte na fotke, tak vyniknú pekne aj nad nejakou komodou, či poličkovou skrinkou.

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG
Zdroj IG

Zdroj IG

3. MENŠIE NÁLEPKY NA STENU
Či už to bude viac drobných nálepiek ako bodky, hviezdičky, trojuholníčky, srdiečka alebo napríklad takéto malé domčeky nad poličkou. Izbe to včdy dodá šmrnc :).

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG

Zdroj IG
A na záver, 4 IG profily, kde nájdete viacero príkladov, lebo sú to výrobcovia alebo predajcovia :).

Pekný dník želám,
Nina



You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe