Villo Design..

Sunday, November 27, 2016

..po dlhšom čase vám chcem dať do povedomia ďalších šikovných slovenských dizajnérov, ktorí tvoria krásne a veľmi dômyselné veci pre deti. 

Villo Design. Za značkou stojí dvojica Soňa Otiepková a Štefan Starinský. Ich tvorba pod touto značkou začala v roku 2013, kedy na trhu predstavili svoj prvý výrobok veľrybu Vilmu. Ich cieľom je vytvárať produkty - nábytok a interiérové doplnky, ktoré sú praktické a zároveň aj hravé pre deti. Funkčné, pekné a dotupné pre ľudí.


Musím uznať, že dizajn ich výrobkov je krásne premyslený do každého detialu, aby spĺňal nároky detí aj rodičov. Ich výrobky sú na pohľad čisté, minimalistické a dôvtipné. Aktuálne majú v ponuke 4 rôzne produkty. Aj tu sa potvrdzuje pravidlo, menej je niekedy viac. Veru neváhala by som pri kúpe ani jednéhoUž nám len tá detská izba chýba, kam by som ich mohla dať. :) 

KUKO
Kuko je konvertibilný nábytok, ktorý rastie spolu s deťmi. Je flexibilný. Skladá sa iba zo 6 dosiek a 6 švov z kvalitnej brezovej preglejky, preto si ho naozaj veľmi ľahko dokážete prispôsobiť potrebám a veku vašich detí aj sami. Kuko v sebe ukrýva postielku pre novorodeniatko, buď samostatne stojacu 
alebo pripojenú k manželskej posteli, môžete si ho prestavať na lavicu na sedenie, ukladací priestor na hračky alebo na stôl, ktorý si môžete výškovo nastavovať. 





ZAJKO MAJKO a KONÍK ALFRÉD
Dôvtipné mäkké sedenie pre deti - na sedenie, státie, balancovanie, či hojdanie. Zároveň je aj krásnym a jemným doplnkom do detskej izby. Skladá sa z výplne z mäkkého molitanu, ktorý drží tvar a z obalu s vysoko kvalitným povrchom Antara. Obal má skrytý zips, preto je praktický a môžete ho kedykoľvek oprať. 




ZAJKO MILAN
Mäkký spoločník na zaspávanie aj pre najmenšie detičky. Čo sa mi veľmi páči je, že je šitý z recyklovaných látok a zo zvyškov látok z Koníka Alfreda a Zajka Majka. Každý kus je preto jedinečný.


Presne takto si predstavujem kus nábytku, resp. doplnku, ktorý by som bola ochotná kúpiť a investovať do neho. Lahodí mojmu oku architekty a zároveň by tešil aj samotnú Ninku. A do tretice sa jedná o slovenský dizajn! ♥ 

Pekný inšpiratívny zvyšok dňa :),
Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe