12 krát IKEA detská kuchynka

Friday, April 07, 2017

Už pár dní nám Ninka píli uši, že by chcela kuchynku na hranie. Použila som síce výraz "píli uši" ale vôbec mi to jej prosíkanie nevadí. Je to také krásne :). Ešte o nič nás tak neprosila. Posledné 2 týždne si na to spomenie aspoň raz denne a vyhlasuje: "Nine chýba kuchyňa." "Nina chce kuchyňu. Veľmi." "Nina potrebuje kuchyňu." "Prosím." "Nina poslúcha." A dokola :).
Snažíme sa vyhýbať trendu poslednej doby - celý byt prepchatý hračkami. Ale tú kuchynku dostane! Tej tváričke sa proste nedá odolať. A musím uznať, že kuchynka pre deti je veľmi všestranná vec, pri ktorej môže vymýšľať a fantazírovať. A to ju veru veľmi baví.

Jednotkou na trhu je pre mňa kuchynka Duktig z IKEA. Je veľmi pekná a decentná. Nie som totiž fanúšik tých farebných krikľavých plastových kuchyniek. Na moje pomery je táto kuchynka trochu drahá ale dá sa krásne dotvoriť a spersonalizovať. Napríklad nalepiť tapetu v priestore za linkou, nafarbiť niektoré časti, doplniť kolečká na otáčanie..

Tu nájdete pár príkladov ako na to.

Nina

Zdroj obrázkov: pinterest.com







You Might Also Like

3 comments

  1. Tak sa do tej IKEY cez velku noc vyberieme... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som rada, ak som inšpirovala :). Aj my sa veru chystáme.

      Delete
  2. Dobry den, mohla by som Vas poprosit o rozmer zadnej dosky, kde je nalepena tapeta? Za umyvadlom, chystam sa prerobit kuchynku a neviem aku velku dosku mam kupit, kedze ju budem montovat az ked bude premalovana. Dakujem

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe