Vianočná GA // knižky o Krtkovi

Saturday, November 18, 2017

Český Krtek. Kto by ho nepoznal? My sme doma relatívne dosť zaostávali a veru žiadn knižku sme o ňom až do týchto Vianoc nemali. Ale už sme to napravili a Ninke sa knižky zapáčili natoľko, že som tri so zimnou tématikou vybrala aj pre vás do súťaže. 


Možno ich niektorí ešte nepoznáte, tak sa poďte so mnou mrknúť dovnútra :).


Malé leporelo s vyrezávanými stranami. Svojím spracovaním určená pre tie najmenšie detičky. Ľahko sa im v ňom listuje, keďže má otvory. Príbehom spravádzajú všetci Ktkovi kamaráti, lyžujú a zabávajú sa.






Knižku by som určila pre deti od 2 rokov. Milý príbeh o Krtkovi a Snehuliakovi, ktorého si postaví a stanú sa z nich nerozluční kamaráti. Bohužiaľ zima končí a snehuliak sa začína topiť. Krtkovi sa ho podarí za pomoci psíka záchranara zachrániť a následne celý rok čaká na zimu, kedy sa opäť stretnú.









Knižka Krtko v zime obsahuje dva príbehy. Prvý má názov Krtko a snehuliak a je to presne ten istý, ktorý vyšiel aj samostatne v knižke, ktorú som vám predstavila vyššie :). Druhý príbeh má názov Krtko a Vianoce. Krtko sa v ňom chystá na Vianoce, hľadá si stromček, zháňa darčeky. Pre lesných kamarátov chystá prekvapenie. Nakoniec si tento radostný čas užívajú pri stromčeku všetci spoku.






A na záver tu mám pre vás výsledky, na ktoré určite čakáte :).

Knižky o Krtkovi získavajú nasledovné dámy:

Krtko a zimné radovánky - Štefánia Megisová
Krtko a snehuliak - Katka Gonzales Silva
Krtko v zime - Edit Tomášová

Srdečne gratulujem!!! Dievčatá prosím pošlite mi na facebooku správu s adresou.

Krásny zvyšok víkendu prajem,
Zajtra večer môžete očakávať ďalšie výsledky,
Nina


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe