Vianočná GA // Veľká kniha snehu a ľadu

Thursday, November 30, 2017

Konečne prinášam mini recenziu poslednej krásnej zimnej knižky, o ktorú ste mohli súťažiť v prvej vianočnej giveaway s knižkami z vydavateľstva Albatros Media. 


Titul "Veľká kniha snehu a ľadu" od spisovateľky Štěpánky Sekaninovej bol vydaný len toto leto 2017. Takže je to relatívne novinka na našom trhu. Svojím obsahom celkom ojedinelá. Je to vlastne taká malá encyklopádia snehu :). Vekovo pre trochu staršie deti ale Ninka si v nej tiež rada polistuje. Nečítame však texty, tie sú pre ňu zatiaľ "nudné", len sa o nej rozprávame.



Je rozdelená na 5 kapitol. Každá kapitola má jednu dvojstránku rozkladaciu a sú na nich veľmi pekné celostranové ilustrácie. Tie momentálne bavia Ninku najviac. V knižke sa dozviete o vzťahu snehu a zvieratiek, rastliniek, ľudí, o živote na Antarktíde, či Arktíde. ako sa stavia iglu a veľa veľa ďalších zaujímavých snežných informácii. Kto miluje zimu, tak budete túto knižku určite ľúbiť.










Knižka je naozaj pestrá a každý si tam nájde niečo, čo ho zaujme. Či už menšie dieťa, teenager alebo dospelí. Verím, že aj novým majiteľom sa bude pozdávať :).

Knižku vyhráva Veronika Maslenová. Gratulujem! Prosím napíš mi správu s adresou na facebook.

So súťažami sme ešte neskončili, veď viete ;).

Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe