Čítame // Poznávame 100 vecí okolo nás Tvary a farby

Wednesday, October 10, 2018

Pred pár mesiacmi zavítalo na slovenský trh nové vydavateľstvo Yoyo Books. Má belgické korene a vydáva čisto knihy iba pre deti. Vo veku od 0 - 8 rokov. Knižky rôzneho charakteru. Mäkké, interaktívne, s okienkami, zvukové, hľadacie, encyklopédie.  Niekoľko kníh je už v predaji a postupne budú pribúdať ďalšie a ďalšie. 
U nás doma sa už pár usídlilo :).


POZNÁVAME 100 VECÍ OKOLO NÁS TVARY A FARBY
vydavateľstvo Yoyo Books / 2018

Ako prvú by som vám dnes ukázala okienkovú knižku, ktorá je vynikajúcou pomôckou pri učení tvarov a farieb. Tvary a farby si tam s deťmi precvičíte na každej strane. Vždy trochu iným interaktívnym spôsobom. Veď posúďte samy podľa fotiek :).




Samozrejme knižka si vyžaduje, aby ste pri deťoch sedeli aj vy a pozerali si ju spolu. Treba jednotlivé úlohy deťom čítať a pozorovať ako sa im darí so správnymi odpoveďami :). 
Ninka ma necelé 4 roky a knižka ju zaujala aj keď už takmer všetky farby a tvary pozná. Odporúčam ju najmä pre deti, ktoré s učením len začínajú. Či už má dieťatko 2 a pol roka alebo 3. Je to individuálne.



Okrem tvarov a farieb si deti vďaka knižke opakujú aj zvieratká, rôzne druhy ovocia a zeleniny a jedna dvojstrana je venovaná aj miešaniu farieb. Na záver sú všetky farby a tvary vypísané prehľadne v tabuľke.



V tejto sérii vyšli ešte knihy Poznávame 100 vecí okolo nás Zvieratá, Poznávame 100 vecí okolo nás Čísla a Poznávame 100 vecí okolo nás Slová, ktoré sú spracované podobným interaktívnym spôsobom.

O ďalších knižkách z vydavateľstva Yoyo Books, ktoré sa nám páčia, vás budem informovať postupne :),
Nina

Knižku Tvary a farby nájdete na stránke Martinusu TU.





You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe