Biofarma v Stupave

Tuesday, May 03, 2016

Dnešné poobedie sme sa rozhodli stráviť na Biofarme Príroda v Stupave. Malá Nina má veľmi rada zvieratká. Kamarátov s domácimi mazlíčkami máme pomenej a nemôžeme ich zas "obťažovať" každý deň. V bratislavskej ZOO sme boli predošlí víkend, v Ekoparku Čierna Voda tiež a pár iných miest je otvorených len cez víkend. Voľba preto padla na tento salaš. Aj tu už sme samozrejme párkrát boli ale vidina, že by sa prostredie mohlo tentokrát niesť v pokojnom duchu pár návštevníkov, rozhodla.
Do auta takmer nikdy nenasadá celá posádka s nadšením :). Tentokrát ale pomohlo opakované zdôrazňovanie, že o chvíľu uvidíme zvieratká a nadšené držanie lopatky do piesku v ruke skoro počas celej cesty.

Vošli sme do areálu a malá Nina už v diaľke ihneď spoznala šmykľavky /je úžasné, čo si tak malé dieťa dokáže zapamätať. Určite ich totiž nemohla zaostriť a to, že sú na mieste, kde ma ťahala si musela pamätať z minulej návštevy/. Dala sa ale najprv presvedčiť na zvieratká a tak sme sa vydali našou klasickou trasou. Pohrali sme sa s havom, po prvýkrát v živote /pre všetkých troch/ sme sa prehrabovali v hlbokej vlnenej srsti ovečky, ktorá nám nadšene išla oproti a chcela sa maznať, bojovali sme s dobiedzajúcim capom, poprezerali koníky, kravičky aj diviaka Šaňa. A potom už nastal nadšený Ninkin beh pomedzi hovienka na detské ihrisko.
Krásne neskoré poobedie za nami. Všetkým milovníkom prírody odporúčame. Ihrisko overené, zatiaľ nikdy nesklamalo, Ninka odporúča tiež ;)

Vaša NN










You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe