Tip na opekačku s deťmi..

Thursday, May 26, 2016

..objavili sme skvelé miesto vhodné na opekanie, či grilovanie aj s menšími deťmi! Veľké detské ihrisko, hojdačky, grilovacie kryté posedenia, viaceré ohniská, altánky, lúka, lesík z každej strany - naozaj u mňa tu v Bratislave číslo 1, ak si chcete užiť opekačku zároveň aj s priateľmi aj deťmi. Už dlhšie plánujeme s priateľmi nejakú opekačkovú párty ale stále som riešila ako malú Ninu zabavíme niekde pri lese na dlhšiu dobu. Tu o zábavu nie je núdza. 

Dnes sme sa spontánne, z minúty na minútu, rozhodli to tu ísť najprv sami traja vyskúšať. Papaníčko bolo teda jednoduché a nemala som popredu nič pripravené. Ninke aj tak stačila špekačka, ktorú mala prvýkrát v živote a nevedela sa jej nabažiť. Samozrejme na mame ostalo odsledovať, aby sa jej do bruška dostalo aj niečo iné :).

A kde sme to teda boli? Neďaleko miesta, kde sme v pondelok zbierali bazu - Areál Pod horárňou v Krasňanoch. Stačí sa vydať po Peknej ceste smerom hore a určite na toto miesto prídete. Autom sa ani ďalej nedostanete.

Zajtra sa pre zmenu chystám navštíviť po dlhom čase moju Alma mater, kde sa tento rok v rámci DAAD koná Urban Market. Nenechajte si ujsť aj sprievodné akcie!

Pekný večer,

Vaša NN






 




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe