Detská izba so škandinávskym nádychom..

Saturday, July 09, 2016

..keď raz budeme mať dom a kopu detí v ňom /:)/, tak ho určite navrhnem v škandinávskom štýle. Baví ma ten nenápadný minimalistický design - čistota bielej, drevo navôkol a jednoduché ale neprehliadnuteľné detialy.

Detská izba nebude výnimkou. Čisto čierno bielu kombináciu farieb v detskej izbe neuznávam ale stačí ju pekne poprepletať drevenými prvkami a detailami v ďalších dvoch pastelových farbách a miestnosť bude príjemná a bude z nej cítiť pohoda a kľud. Nesmie chýbať zaujímavá posteľ, mäkký koberec, vankúše, obrázky na stene, tepee ako dokonalá skrýša a únik pred dospelými, detské sedenie na čajové dýchanky pre kamarátky bábiky a tajná truhlica na poklady.

Nechajte sa inšpirovať aj vy :).

Vaša NN

caraloren.com

essenziale-hd.com

littlescandinavian.com

littlescandinavian.com

nordicdesign.ca

caraloren.com

digsdigs.com


digsdigs.com

digsdigs.com

digsdigs.com

digsdigs.com

digsdigs.com

digsdigs.com

digsdigs.com

digsdigs.com

You Might Also Like

1 comments

  1. Tiež sa mi páčia také decentné izbičky. Žiadne krikľavé farby, ktoré podľa mňa deti rušia. Dosť na to, že sú všetky tie hračky také farebné. Nemusia mať ešte farebné múry a poličky, aby to v izbe vyzeralo ako v cirkuse. My sme dcére zaobstarali biely nábytok a nemá to v izbičke vôbec smutné. Práve vďaka tým hračkám je tu farieb až až.

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe