Čítame // Vianočná noc

Monday, November 12, 2018

Vianočná okienková knižka! Snáď jediná tohto druhu na Slovensku a preto som bola na ňu veľmi zvedavá. Knižku Vianočná noc dostala naša Naďka na svoje druhé narodeniny :). Podľa obálky sa vám veľmi páčila. Aká je teda vo vnútri?


VIANOČNÁ NOC
Caroline & Virginie, Sonia Baretti
vydavateľstvo Fragment v spoločnosti Albatros Media Slovensko / 2018

V knižke je vyrozprávaný biblický príbeh narodenia Ježiška. Začína putovaním Márie a Jozefa, ako hľadajú nocľah, zložia sa v maštali a následne za nimi prichádzajú rôzny gratulanti. Štyri dvojstranny sú z biblického príbehu a na poslednej dvojstranne je zobrazená súčasnosť a to ako vnímame Vianoce my.


Text je zveršovaný a prerozprávaný jednoduchou rečou pre deti. A je ho naozaj málo. Knižku môžete v pokoji zaobstarať pre deti od 2 rokov. Obsahuje viac ako 40 okienok, ktoré sú pre deti vždy veľmi lákavé. Pod každým okienkom sa nachádza obrázok, text tam už nečakajte. Našej malej Naďke sa napríklad veľmi páči, že v knižke je zobrazených veľmi veľa zvieratiek :).

Za mňa krásna, vianočná detská knižka pre tých najmenších, ktorú môžem len odporúčať. Iné biblické detské knihy nepoznám ale táto vianočná okienková knižka naozaj stojí za to, či ste veriaci alebo nie.
Nina

PS: Knižku nájdete na stránke Martinusu TU.

Poďte nazrieť ako knižka vyzerá vo vnútri:


















You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe