Čítame // Veľká knižka pre malých rozprávačov

Monday, March 25, 2019

Séria knižiek z vydavateľstva Presco Group "Veľká knižka pre malých rozprávačov" je naozaj obsiahla. Už som recenzovala knihu Letisko, Praha a aj Farma. V dnešnom článku si môžete pozrieť ďalšie tri :).


VEĽKÁ KNIŽKA AUTÁ PRE MALÝCH ROZPRÁVAČOV
ilustrácie Stefan Seidel
vydavateľstvo Presco Group / 2018

Veľkoformátové leporelo s tvrdenými stranami. Na pár dvojstranách je tam spomenutých naozaj veľké množstvo dopravných prostriedkov. Je už ale len na vás, či ich viete aj všetky pomenovať. V tomto vám kniha nepomôže :). Nie je pravidlo, že by sa osoby opakovali na každej dvojstrane. S deťmi si skôr podebatíte o každej strane zvlášť.

Knihu nájdete na stránke Martinusu TU.





VEĽKÁ KNIŽKA STAVBA PRE MALÝCH ROZPRÁVAČOV
ilustrácie Isabelle Gontgen
vydavateľstvo Presco Group / 2018

Opäť leporelo na podobný štýl, aj keď ilustrátor je iný. Tu sa niektoré postavy už na stranách aj opakujú ale nezažívajú jeden príbeh naprieč celou knihou ako to bolo v leporele Letisko. Najmä pre chlapcov bude toto leporelo pokladom :).

Knihu nájdete na Martinuse TU.






VEĽKÁ KNIŽKA ZVIERATÁ PRE MALÝCH ROZPRÁVAČOV
ilustrácie Stefan Lohr
vydavateľstvo Presco Group / 2018

Posledná z trojice je o zvieratách. Každá dvojstrana je z jedného prostredia a nachádza sa na nej naozaj veľké množstvo zvierat.  Reálne ich takto na kope nestretnete ale chápem, že autor ich chcel spomenúť čo najviac. Čo je skvelé, na poslednej strane sú krásne vysvetlivky a pomenované každé jedno zviera :). To je na knižke veľké plus.

Knihu nájdete na stránke Martinusu TU.






You Might Also Like

4 comments

  1. Top PHD holder writers are offering you one of the best Perdisco assignment help at affordable price and 100% plagiarism free as well

    ReplyDelete
  2. Informative read on 4PL Warehouse in India. Your focus on flexibility and efficiency is spot on. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  3. Great overview of AI-powered WMS! Your blog succinctly captures the transformative impact of AI on warehouse management. Thanks for sharing these valuable insights!

    ReplyDelete
  4. Informative overview of 3PL logistics in India. Your blog sheds light on the benefits of outsourcing logistics operations. Keep up the great work!

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe