Aké máme skúsenosti so Spectrou?

Friday, March 08, 2019

Približne pred mesiacom a pol sa nám doma udomácnila táto kráska - biela Spectra, Utukutu od Ecobaby.
Už ste si to určite všimli, lebo sa objavuje na fotkách niekoľkokrát za týždeň :). Hold, máme ju rady.


Takmer vždy, keď uverejním nejakú fotku alebo príbeh, ako si tam Naďka číta, hrá sa, tak mi príde aspoň jedna správa s otázkou, ako sme s ňou spokojné, či sa kúpa oplatí, či hojdačka dievčatá neomrzela a podobne. Keďže vás to evidentne zaujíma, tak som sa rozhodla napísať vám naše skúsenosti do článku. Nech to máme pekne pokope.

Spectra je od českého výrobcu Utukutu. Toho asi väčšina z vás pozná :). Čo možno netušíte je, že sa dá pohodlne kúpiť aj u nás na Slovensku. A to na hojdačkovom eshope Ecobaby. Ten prívlastok "hojdačkový" som mu dala ja, keďže eshop zgrupuje a predáva viaceré hojdačky rôzneho štýlu. Viac si môžete prečítať v mojom staršom článku TU.


Ale späť ku Spectre. Nechcem vás tu zahltiť množstvom informácii. Myslím, že fotky vravia samé za seba, preto ich tu nájdete naozaj veľa :). Ale pár slov predsa.

U nás hojdačka zaujala a je využívaná denne. Nehovorím, že každú hodinu sa na nej hojdajú ale minimálne raz za deň ju dievčatá pri nejakej hre využívajú. My ale nič iné také veľké nemáme. Aj na to treba pozerať a netreba mať doma príliš veľa vecí.


Spectru využívame doma naozaj na všetko možné. A na to klasické hojdanie asi veru aj najmenej :).
Dievčatá sa vedia na nej hojdať aj naraz. To je výhoda, že sa na ňu zmestia obe. Najlepšie, každá otočená na jednu stranu, aby sa vyvážili. A nie, hojdačka sa pri hojdaní nepreklopí :). Nikdy! To je totiž jedna z najčastejších otázok.
Jediný "úraz", ktorý sa nám s ňou doteraz stal bol hneď na začiatku. Keď sa Naďka hojdala a Ninka stála príliš blízko a dala si prstíky na nohách pod jej okraj a Naďa jej ich hojdačkou prešla. Nič strašné. A odvtedy si už aspoň dávajú lepší pozor :).


Asi najčastejšie ju používajú ako pultík. Keď si vykladajú postavičky a hopkajú si po ňom. Hrajú sa tak na obchod. Na to je úžasný. Každá je na jednej strane a nakupuje všakovaký tovar.
 Ďalej v nej Naďka rada číta. Či už sedí ako v hojdačke alebo na mostíku.
Dá sa použiť ako postieľka pre bábiky. Dá sa z nej spraviť bunker. A ďalšie a ďalšie výmysly :).

Hojdačku máme z eshopu Ecobaby, nájdete ju presne TU.
Ďakujem za skvelý prístup majiteľky Gabiky, ktorá nám vyhovela a zohnala prevedenie Spetry aké sme presne chceli.

Ak som nezodpovedala nejakú vašu otázku, tak mi kľudne napíšte,
Nina

















You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe