Pondelková ranná šálka plná inšpirácii /2/..

Monday, September 12, 2016

..týždeň ubehol ako voda a máme tu opäť pondelok. Ja som si po celý týždeň pre vás opäť škrečkovala veci, ktoré ma zaujali a padli mi do oka :).

Nech sa páči, tu je môj výber aj s popisom a linkami, kde dané veci nájdete i na predaj:



/1/ Pudrová suknička od slovenskej spoločnosti Lali
/2/ Matrjošky Black and white môžete nájsť v českom detskom e-shope Babyliving. Na prvý pohľad sa vám môže zdať, že budú slúžiť len ako doplnok na poličke ale opak je pravdou. Ninka dostala od starých rodičov ako dovolenkový suvenír matriošku a denno denne ju niekoľkokrát rozkladáme a skladáme :)
/3/ Nástenné hodiny broskyňové - ručne maľované drevenné hodiny z dielne relatívne čerstvého slovenského obchodíka LaHodky - predávajú momentálne iba na Sashe
/4/ Guličkový dudlikovač z bukových guličiek v troch farebných prevedeniach. Ako píše ich výrobca NOS NAS - detský doplnok pre naše Lásky z lásky. Nájdete taktiež na ich Sashe stránke.
/5/ Bavlnený košík Old Pink Triangle od Luvdolls, kúpite na Sashe. Určite pozrite aj ostatné výrobky tejto slečny, sú veľmi príjemné.
/6/ Vzorovaná sukňa, nie len pre milovníčky koní, od Lindex
/7/ Výnimočné, hravé pančušky s výrazným grafickým dizajnom od britskej značky Braveling, nájdete v slovenskom e-shope Alice&Alice
/8/ Tričko s jeleňou potlačou "Deer Tee" z dielne americkej značky Rylee & Cru, založenej ilustrátorkou Kelli Murray. Keď kúpa by bola relatívne nákladná, keďže sa jedná o US značku, tak aspoň sa aspoň inšpirujte. Stránka a vecičky sú oku lahodiace.
/9/ Originálne dubové vešiačiky od umelkyne Becky Kemp. Nájdete v e-shope Nordic Day

Pekný týždeň vám želám, nech máte každý deň úsmev na tvári :).

Vaša NN

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe