Potulky Bratislavou

Saturday, June 09, 2018

Vo Vodárenskej záhrade na okraji Karlovej Vsi sme neboli prvýkrát. Ale až teraz som si so sebou zobrala aj foťák a odfotila pár momentiek a prostredie.
Je to super miesto, kam môžete ísť spolu s detnými kamarátkami, vyblázniť sa (deti) počas doobedia, či poobedia. V závislosti od veku si stihnete určite aj pokecať (len kávu ku tomu tu veru nekúpite) :) . Vstup do záhrady je bezplatný. 


Záhrada je relatívne veľká. Okrem voľných trávnatých plôch, sa tam nachádza ihrisko s drevenými prvkami - hojdačky, kolotoč, hojdacie koníky, poma na spúšťanie. Záhrada je samozrejme väčšinou trávnatá a je skvelým miestom na pikniky. Má dve veľké fontány. Jedna ako sochárske dielo v tichšej časti záhrady a druhá, z ktorej sa deti zbláznia. V dobrom :). Na plahočenie a pohárové prelievanie ako stvorená. Takže nezabudnite deťom zobrať plavky. Určite! Keď v nej totiž uvidia iné deti, tak ich už od nej neprehovoríte :).


Súčasťou záhrady sú aj viaceré pitné fontánky, čo považujem za veľké plus. Mínusom je asi to, že veľká časť záhrady je na priamom slnku. Ihrisko, aj fontána. Ale s tým už musíte rátať. Je to predsa len záhrada a nie les :). V rámci areálu je ale aj veľký krytý altánok s posedením
My sme tu zatiaľ boli vždy v čase doobedia, naobedovali sme sa štýlom pikniku a okolo 13tej sme sa balili domov schovať sa trochu do tieňa.

Toto je jedno z mojich obľúbených bratislavských miest, ktoré mám dostupné aj električkou, keďže ja sa s dievčatami po Bratislave presúvam vždy MHD. Preto vzdialené tipy tu odo mňa veľmi nečakajte :). 

Máte nejaké tipy, ktoré mi odporúčate, prípadne o ktorých by ste chceli vedieť viac?

Nina












Ninka: plavky Small Rags - Little Hipster Shop, kraťasky Zara, tričko Small Rags - Little Hipster Shop, sandálky CCC shoes

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe