Čítame // Najdi mě! Zvířatka s barevnými / vzorovanými kabátky

Tuesday, June 26, 2018

Tieto dve milé leporelá boli vydané už dávnejšie. Majú veselé, pestrofarebné ilustrácie od Edit Sliackej. Má taký ten štýl, ktorý majú malé deti veľmi radi. Aspoň moje :). Leporelo sa od iných odlišuje otvormi, výrezmi zvieratiek, ktoré v sebe ukrýva.


NAJDI MĚ!  
ZVÍŘATKA SE VZOROVANÝMI KABÁTKY
ZVÍŘATKA S BAREVNÝMI KABÁTKY
Silvie Sanža
ilustrácie Edit Sliacka
vydavateľstvo Albatros Media / 2015
jazyk český

V prírode platí, že viaceré zvieratká sa potrebujú svojim vzhľadom maskovať. Či už farbou alebo vzorom. V týchto leporelách sa zvieratká deťom ukryli. Úlohou detí je nájsť poskrývané zvieratá a porátať ich. Ninku preto zo začiatku knižky veľmi bavili. Máme teraz také počítacie obdobie :) Ale všeobecne platí, že sú určené pre deti od 1 roka. Popri ilustráciách je o danom zvieratku napísaných aj pár základných faktov. 


Každému zvieratku sú v knihe venované dve dvojstrany. Vždy pretočením prvej z nich vám vznikne výrez zvieratka, aj jeho vystúpený obrys. Možno ich využiť napríklad na obkreslenie na papier, kde si ho môžete už samy dotvárať. A malé jednoročné deti určite poteší, že majú čo skúmať prstíkmi.
Každá kniha obsahuje strany so 4 zvieratkami. V knihe Zvířatka s barevnými kabátky sú to ľadový medveď, líška, žaba a mačka. V knihe Zvířatka se vzorovanými kabátky sú to lienka, zebra, tiger a žirafa.


Viac už uvidíte samy na fotkách nižšie :).
Knihu Zvířatka s barevnými kabátky kúpite na stránke Martinusu TU
Knihu Zvířatka se vzorovanými kabátky nájdete TU.

Nina

Najdi mě! Zvířatka s barevnými kabátky











Najdi mě! Zvířatka se vzorovanými kabátky









You Might Also Like

2 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. pozerám, že knižky sú v češtine. Čítaš ich detičkám v češtine, alebo v slovenčine. Pýtam sa, lebo teraz riešime, či môžeme na dieťa hovoriť v jazyku, v ktorom nie sme native.

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe