Hey Sugar! Baby..

Friday, October 28, 2016

..Hey Sugar a Mooon. To sú názvy posledných dvoch kolekcii od českej značky Ice Ice Baby. Práve tá patrí k jednej z tých, ktoré spĺňajú moje minimalistické kritéria pre výber oblečenia pre deti - jednoduché strihy, farby, oblečenie s miernou dávkou ostrovtipu a nápadu. 


Minulý týždeň mi robili riadne chute. Na štyri dni spravili špeciálnu akciu a v kaviarni Parlor Café v Prahe predstavili v rámci mini prehliadky celú svoju novú basic kolekciu Hey Sugar a priamo tam otvorili na pár dní aj "obchodík" so všetkými vecičkami. Bohužiaľ, Praha je pre mňa momentálne nezdolateľná vzdialenosť. A tak mi nič iné neostalo, ako len sledovať všetko z fotiek, ktoré pridali na svoj web a ticho závidieť :).

Hlavným symbolom ich novej basic kolekcie Hey Sugar je cukrová vata od ilustrátorky Karolíny Strykovej. Strihy, farby aj materiály tejto kolekcie dokonale spĺňajú to, čo značku charakterizuje. T.j. veselá móda pre malých nezbedníkov, ktorá sa vyznačuje striedmosťou a praktickosťou. Tvary a strihy sú jednoduché ale zakaždým oživené nejakým vtipným detailom. 

Menšia ukážka odo mňa nižšie. A celú kolekciu nájdete TU



Pod názvom Mooon sa skrýva limitovaná edícia. Jedná sa o elegantnejšiu a romantickejšiu líniu. Jej charakteristickými znakmi je striedma farebnosť a zasnená atmosféra. Všetky vecičky sú vyrobené v Českej Republike za použitia organických materiálov ako biobavlna, bambus, či ľan!

Lookbook nižšie. A celú kolekciu aj s niekoľkými dámskymi vecami nájdete zase TU. :)






Zdroj fotiek: https://www.facebook.com/iceicebaby

Pár slov na záver k samotnej značke, ak ju ešte nepoznáte. Za dizajnom Ice Ice Baby stojí dvojica Andrea Beranová a Mária Čulenová, ktoré značku založili počas svojho "maminkovania", keď na trhu postrádali oblečenie pre svoje deti, ktoré by sa im páčilo. /Potvrdzujem, že čas strávený na materskej je naozaj veľmi kreatívny a vhodný na nové projekty v živote matky :)./ Koncept celej značky vychádza z čo najväčšej kombinovateľnosti jednotlivých kusov oblečenia, z jednoduchosti a vtipu. 

Posledné veľké plus na záver. Značka Ice Ice Baby je proste ďalšou krásnou tvorbou z rúk domácich dizajnérov! Ja totiž vnímam tvorby Slovákov aj Čechov za jednoducho "naše". 

Už mi ostáva sa len rozhodnúť, či počkám na príchod kolekcie do bratislavského obchodíku Pán Medvedík alebo neodolám a objednám veci cez internet :)..

Dobrú a snovú noc prajem..
Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe