With love from Slovakia_WOOLI..

Wednesday, October 26, 2016

..dala som si nový cieľ! Pravidelne vám predstavovať vrámci môjho blogu rôznych slovenských a českých dizajnérov, architektov, šikovných ľudí a ich prácu, ktorí navrhujú niečo, čo súvisí s deťmi a produktami pre ne. Verím, že takouto cestou narazíte občas na niečo nové, nepoznané, čo vás inšpiruje a zaujme.

Ako prvým, kto má tú česť ;), je dizajnové štúdio Wooli. Poznám ich už dlhšie ale teraz nám v správnom momente skrížili cestu ako blesk z jasného neba, keďže som náhodou vyhrala minulý týždeň v ich súťaži. Preto ich mám čerstvo na mysli a veľmi rada vám ich predstavím. Čítajte ďalej a dozviete sa o nich viac. :)


Wooli je dizajnové štúdio, ktoré bolo založené v roku 2015. Je zamerané na súčasný, jednoduchý a čistý dizajn. Ich zámerom bolo navrhnúť niečo, čím sa bude dať dotvoriť interiér a zároveň budú produkty funkčné. Teda niečo na stenu „wall“ a aby znel názov hravo, tak z toho vznikol „wooli“. 
Produkty tvoria mladí slovenskí architekti a dizajnéri. Všetky vecičky sú jedinečné, vymyslené a vyrobené na Slovensku z kvalitnej brezovej preglejky. Tá je po vyrezaní tvarov ručne obrúsená a z prednej strany natretá nezávadnými, vodou riediteľnými farbami alebo lakom. 
Ich produktmi sú interiérové doplnky - vešiaky Wooli, hodiny Kloki a dekorácie Wooli. Mysleli samozrejme aj na deti a väčšina vešiakov, ktoré majú momentálne v ponuke, je určených práve pre ne. Dizajn vešiaku je jedinečný, hravý, zvieratkovský ale zároveň minimalistický, čistý. Presne taký štýl, aký mám rada. Pri každom vešiaku je možnosť výberu zo 6 farebných variantov. Musím priznať, že vešiak vyzerá naživo ešte krajšie a kvalitnejšie ako na fotkách. Jeho spracovanie je naozaj na najvyššej úrovni. Náš ježko FOGO už čoskoro bude tróniť na stene v Ninkinom detskom kútiku.


Čo sa týka štýlu a dizajnu, tak ten spĺňajú rovnako aj ostatné produkty, či už sú to jednoduché hodiny alebo sympatické dekorácie na poličku, či na stôl. Tu je ukážka niektorých produktov, ktoré som pre vás vybrala. Úplne všetky nájdete samozrejme na ich web stránke TU.



Čo na nich vravíte? Som si istá, že aj medzi vami sa nájdu nadšenci, ktorí ich doteraz nepoznali.

Dobré ránko vám želám :),
Nina

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe