Kreatívne kufríky

Monday, July 02, 2018

Dnes vám predstavím náš aktuálny objav, ktorý Ninku naozaj chytil . Francúzska značka Janod vyrába medzi iným aj takéto pekné kreatívne sady - kufríky. Vedela som o nich ale mala som ich v hlave zafixované, že sú vhodné pre trochu väčšie deti a nie pre moju tri a pol ročnú Ninku. Ale našla som výnimky a rada sa s vami o ne podelím :).


Kreatívnych sád od Janod nájdete naozaj viacero druhov. Je to lepenie, kreslenie, vyškrabkávanie, trblietkovanie... Väčšina je vhodná podľa mňa pre vek 4 - 6 rokov ale je už len na vás, ako odhadnete schopnosti vašich detí. Ninka zatiaľ nie je v tomto kreatívnom smere až tak zručná, čo si budeme klamať :). Kresliť sa jej veľmi nechce, teda okrem svojich haky baky. Vie vystrihovať. To musím uznať, že veľmi pekne. Maľovať ju baví tak dve minúty a plastelínuje najradšej vtedy, keď pri nej sedím. Inač ju to tiež po pár minútach prejde. Verím, že škôlka jej v tomto smere ale určite pomôže. Našla som ale tieto dva vymakané kufríky, ktoré sú pre našu Ninku ako stvorené.


Ako už tušíte obsahuje pečiatky. A to je pre vek 3 roky naozaj super vec. Nájdete ich tam rovno 11. Rôzne farby a tvary. Ďalej sada obsahuje 6 predkreslených obrázkov zvieratiek a stromu a brožúrku, kde je ukázané ako by mal (mohol) výsledok vyzerať.
Ninka pečiatkovala s opatrnosťou, až som ju musela nabádať, nech pridá ešte niečo tam a niečo hentam. Ale vraj si ich šetrí a nechce si ich hneď minút. Zlatíčko :). My sme vyplnili už všetky obrázky a pečiatky naďalej pečiatkujú. Takže si môžete poprípade stiahnuť z internetu iné obrysy zvieratiek a pečiatkovať podľa seba. Uvidíme ako dlho vydržia.

Kufrík nájdete na stránke Kidmania TU.








To je kufrík druhý. Je s nálepkami, s ktorými kreujete tiež také milé zvieratkovské obrázky. Sada obsahuje 6 obrázkov zvieratiek, ktoré majú vyznačené miesta na nalepenie malých nálepiek. Každý obrázok má vlastný hárok s nálepkami. Tie majú rôzne farby a tvary. Veľmi šikovné na rozvýjanie motoriky. Toto Ninku zaujalo trochu menej ale len z toho dôvodu, že jej lepenie trojuholníkov nešlo podľa jej predstáv a ona sa v takýchto situáciach veľmi rýchlo vzdáva. Ale inač sada nemá chybu :). Dokonca je nálepiek o mnoho viac ako ich je potrebné, takže tiež deťom poostávajú na ďalšie využitie.

Kufrík nájdete na stránke Kidmánia TU.








Naozaj milá vychytávka lebo kufríky sú super aj na prenos, na letné piknikovanie vonku, v parku, pri vode, keď už neviete čím deti zabaviť. 
Poprípade dobrý tip na darček pre malých oslávencov, praktické, kreatívne a rovno pekne zabalené. My sme už tak jeden darovali a mal úspech :).

Užívajte leto a prázdniny,
Nina

A pár záberov z našich kreatívnych chvíľ :).










  




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Like us on Facebook 2

Subscribe